Haus des Statistik

The goal of the project was to retrofit the facade through the optimization process to assure maximal visual comfort of the users. Haus des Statistik was built in Berlin in plattenbau technique in the ’60. It has not performed well enough to house modern-day offices and has been abandoned.

more

Technical University of Berlin

The project tackles the problem of cross-domain optimization to enhance visual comfort of users by optimizing the geometry of the facade panels. The western facade is highly exposed to the afternoon direct sunlight which causes significant glare effect.

more

Torre Universitaria

The Torre Universitaria project looks to minimize the amount of sunlight cast on the glazed facade of 40 stories tower design for Mexico City. The goal was to minimize the negative effect of sunlight at the preliminary design stage.

more

Vivienda Xochicalco

The study looks for the optimal position and shape of a patio that would connect a new four-floor housing development in a residential neighbourhood of Mexico City-Colonia Narvarte.

more

Powered by WordPress.com.